top of page

TJENESTER 

- ALT INNEN GRAVING -

Med topp moderne utstyr og erfarne fagfolk med høy kompetanse får vi jobben gjort på en kostnadseffektiv måte til avtalt tid og pris. 

VANN & AVLØP

20180829_170207_edited.jpg
IMG_6867.jpg
1-48.jpg

Det forventes at levetiden på nylagte anlegg skal være på omtrent 100 år. Dette krever nøyaktighet og høy kompetanse. Vi har en moderne maskinpark og erfarne fagarbeidere med de rette sertifikatene til å kunne utføre store og små vann- og avløpsanlegg. 

GRUNNARBEID/TOMTARBEID

Utgraving og etablering av tomter for hytter, boliger og næringsbygg har vi god erfaring med. Vi er opptatt av at det skal se mest mulig "urørt" ut når vi er ferdige med jobben. Det vil si at vi for eksempel legger tilbake lyng og torv slik at terrenginngrepet skal bli minst mulig. Byggetidene er ofte korte og det krever en god fremdrift. Med vårt topp moderne utstyr utfører vi dette så effektivt og kvalitetsmessig som det kreves. 

INFILTRASJONSANLEGG

Svært mange infiltrasjonsanlegg er modne for utskifting/ oppgradering. Rygh entreprenør har kompetanse på prosjektering av nye samt oppgradering av gamle anlegg. Slik sikrer man at riktig anlegg basert på grunnens beskaffenhet bygges. Søknadsprosessen mot kommunen tar vi oss også av.

MASSETRANSPORT

Med distriktets tøffeste traktor og henger hjelper vi deg gjerne med å flytte masser Enten knuste masser fra pukkverk eller fjerning av overskudd.

Ring gjerne så får du en pris.

KANTSTEIN/GRØNTARBEID

Eksempler på arbeid vi kan utføre er: Sette kantstein, belegningsstein, murer i forskjellige varianter, ferdigplen. Alt blir skikkelig ivaretatt med nødvendig masseutskifting og høy finish.

ANDRE TJENESTER 

Vi utfører også andre jobber:

snørydding, riving av bygg, drenering, grøfting, planering osv.

Ta kontakt for befaring og pris eller bare en uforpliktende samtale 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page